MAX
MIN
 
°
°
Forrás: köpönyeg.hu

Kedves vendégünk, amennyiben napijeggyel szeretne nálunk horgászni kérjük olvassa el az alábbi rövid összefoglalót a napijegyes horgászat lehetőségeiről. Amennyiben napijeggyel horgászik tavunkon, a horgászat során fogott halakat kérjük a napijegyre felvezetni. Majd a horgászat végeztével a napijegyet szíveskedjen a tó elején található hirdetőtáblánál lévő postaládába bedobni! A napijegyen található egy rövid kivonat a helyi horgászrendből, de a tó két végén található hirdetőtáblákon a teljes helyi horgászrend elolvasható.

A compót, illetve a 4 kg feletti pontyot, amurt és süllőt nem lehet megtartani, kifogásukat követően kérjük óvatosan visszahelyezni őket a vízbe.

A helyben nem szabályozott kérdésekben az állami horgászrend a mérvadó.

A horgászat során keletkezett hulladékot szíveskedjen magával vinni!

Gépjárművel parkolni a tó elején található murvás parkolóban, illetve az út és a tó közötti partszakaszon lehet. A gátakra járművel felhajtani tilos!

Kérjük a szabályok betartását.Felnőtt napijegy

Felnőtt napijeggyel a tó teljes területén lehet horgászni. Napijegy váltás feltétele: érvényes horgászengedély, érvényes állami jegy és fogási napló. Felnőtt napijeggyel 2 db nemes hal fogható, 2 db azonos csak ponty lehet, ezüstkárász, keszeg 5kg fogható.

 

Ifjúsági napijegy

Ifjúsági napijeggyel a tó teljes területén lehet horgászni. Napijegy váltás feltétele: érvényes horgászengedély, érvényes állami jegy és fogási napló. Ifjúsági napijeggyel 1 db nemes hal, ezüstkárász, keszeg 3kg fogható.

 

Gyermek napijegy

Gyermek napijeggyel a tó teljes területén lehet horgászni. Napijegy váltás feltétele: érvényes állami jegy és fogási napló. Gyermek csak vizsgázott felnőtt felügyelete mellett horgászhat! Gyermek napijeggyel 3 kg ezüstkárász, keszeg fogható. Törpeharcsa korlátozás nélkül elvihető.

 

Sportjegy

Sportjegyet csak a Vértesacsai Horgász Egyesület tagja válthat meghívott vendéghorgász részére. A helyi horgász köteles vendége melletti horgászhelyen horgászni, felelősséggel tartozik vendégéért. Sportjeggyel halat megtartani nem lehet. 

 

Éjszakai jegy

Éjszakai horgászatra jegyet csak a Vértesacsai Horgász Egyesület tagja válthat meghívott vendéghorgász részére. A helyi horgász köteles vendége melletti horgászhelyen horgászni, felelősséggel tartozik vendégéért.

Éjszakai horgászat alatt a tagok és vendégeik a tó bármely részén horgászhatnak. Az éjszakai horgászat a kijelölt napokon 18 órától másnap 6 óráig tart.

A horgászhelyen való alvás nem minősül horgászatnak, ebben az esetben a felszereléseket, horgokat ki kell venni a vízből. Az éjszakai horgászat alkalmával a horgász köteles a horgászhelyét jól láthatóan megvilágítani, ehhez megfelelő világító eszközzel rendelkezni. Ennek hiányában nem folytatható éjszakai horgászat.

A horgász az éjszakai horgászat megkezdése előtt köteles a horgászkártyáját a jelenlévő társadalmi ellenőrnek leadni.

 

Napijegy vásárlási lehetőségek:

Napijegy váltás a járványügyi helyzet és a kijárási korlátozások miatt jelenleg Varga Juliannánál lehetséges előzetes telefonos egyeztetést követően, elérhetősége: +36 70 604 1768.

Felhívjuk a horgászok figyelmét, hogy a halőr/társadalmi ellenőr a járványügyi előírások és korlátozások be nem tartása esetén a horgászat beszüntetését kezdeményezheti.

Kérjük, hogy a Vértesacsai tavat csak felsőlégúti megbetegedések tüneteitől (láz, köhögés, fejfájás, orrfolyás stb.) mentes állapotban látogassák!

Az ilyen és ehhez hasonló tünetekkel érkező horgász nem vásárolhat napijegyet és horgászati lehetőséget nem biztosítunk a számára! 

A Horgász Egyesület a horgászat és egyéb egyesületi tevékenység alatt bekövetkezett balesetért, anyagi kárért semminemű felelősséget nem vállal!

Információk

Vértesacsai Horgász Egyesület

Cím: 8089 Vértesacsa, Vörösmarty u. 7.

Honlap: www.vhe.hu

Facebook: facebook.com/vertesacsaihe

E-mail: info@vhe.hu

Adószámunk: 18481460-1-07

 

Jegyvásárlás

Területi jegy váltható meghirdetett időpontokban 8089 Vértesacsa, Fő út 16/A szám alatt, időpont egyeztetés az info@vhe.hu emailcímen vagy a +36209711676 telefonszámon.

Napijegy váltás nyitvatartási időben a Fehérház Eszpresszóban (Fő utca), valamint Varga Juliannánál előzetes telefonos egyeztetést követően (+36 70 604 1768), illetve Tánczosné Ilonkánál szintén előzetes telefonos egyeztetést követően (+36 30 426 1088) lehetséges. A telefonos egyeztetést kérjük legkésőbb előző nap szíveskedjenek megtenni a jegyváltáshoz az érvényes állami horgászjegyet szíveskedjenek előkészíteni, illetve jegyváltás során tartsák be az egészségügyi és távolságtartási szabályokat!